Teknik & Säkerhet

Proaktivt säkerhetstänkande.

Forzabs proaktiva säkerhetstänkande kommer från ett långt, nära och givande samarbete med hästägare. Säkerhetsbommen, massivt aluminiumgolv, kombi-bakramp, fjäderavlastad ramp, material som tål nordiskt vinter… genomgående för Forzab är att vi lyssnar på kunderna. Våra återförsäljare är noga utvalda för att kunna bidra i kommunikationen, för att vara lyhörda för kundernas tips och önskemål.

Den framgångsrika ponny-ägarinnan Anna Westlinder Manberger i Rimbo kontaktade oss med tänkte att tre spiltor i bredd i en trailer vore en bra idé för små ponnyer. En lösning som samtidigt skulle kunna ändras till två… och den lösningen utvecklades och finns nu som Classic Pony.

Forzab säkerhetsbom

Forzab säkerhetsbom är uppfinning som utvecklades vid fabriken här i Klippan redan på 1970-talet. Men en enkel handrörelse utan kraft eller verktyg vrids handtaget PÅ UTSIDAN av vagnen och bommen fälls, varvid hästen åter blir fri.

För oroliga hästar som klättrat eller stegrat i vagnen är detta en ovärderlig – och unik – lösning på en allvarlig transportincident.

Forzab innerbakdörrar

Innerbakdörrarna är standard och rampen är lätt att fälla, utan någon större kraft. Det är tack vare en fjäderavlastning, en uppfinning som utvecklats här vid fabriken i Klippan. Rampen är helt i aluminium och mattan är enkel att byta, om och när den slits ut.

Forzab väggsystem